AUBURN MOUNTAINVIEW HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE		
2024-2025 School Year LION Time & Senior Presentations		
ZERO PERIOD	7:10 - 8:00	50 Minutes
FIRST PERIOD	8:10 - 8:50	40 Minutes
SECOND PERIOD	8:55 - 9:35	40 Minutes
LION TIME	9:40 - 11:10	90 Minutes
*Flag Salute, Announcements at beg		33330
THIRD PERIOD	11:15 - 11:55	40 Minutes
FOURTH PERIOD AND LU	UNCH	
FIRST LUNCH	In Class	
11:55 - 12:25	12:30 - 1:10	40 Minutes
SECOND LUNCH	In Class	
12:40 - 1:10	12:00 - 12:40	40 Minutes
FIFTH PERIOD	1:15 - 1:55	40 Minutes
SIXTH PERIOD	2:00 - 2:40	40 Minutes